Cégünkről
 

agánkereskedőként kezdtük tevékenységünket 1984-ben, melynek keretein belül előbb csak tüzelő-, majd később építőanyag forgalmazásával is foglalkoztunk. A tevékenységi kör 1993-tól üzemanyagtöltő állomás működtetésével bővült.
A forgalom növekedése miatt 1997-ben egyéni cégből Kft-vé alakult vállalkozásunk.

Az elmúlt években folyamatosan fejlesztettük vállalkozásunkat, többek közt:
2001.év:
Az üzemanyagtöltő állomás szolgáltatását LPG gázkút építésével bővítettük.
2001.év:
A levegővédelmi előírásoknak megfelelően „tartálygőz visszavezetés” kiépítése a kútoszlopoknál.
2003.év:
Újabb levegővédelemmel kapcsolatos fejlesztés megvalósítása, az üzemanyag kútoszlopok cseréjével a „pisztolygáz visszavezetés” érdekében.
2004.év:
Új iroda és raktárépület kiépítése, bemutatóterem létesítése.
A Kft jelenlegi tevékenysége 2 fő ágazatra bontható, az egyik a tüzelő- és építőanyag forgalmazás, a másik az üzemanyagtöltő állomás működtetése.


Tüzép telep:
Tüzelőanyagok: szenek és tüzifa forgalmazás.
Építőanyagok: Az alaptól a tetőig minden szükséges építőanyag és kiegészítőik megtalálhatók a kínálatunkban.
A vállalkozás beszállítói hosszú idő óta állandóak, az építő és tüzelőanyagot forgalmazó cégek közül a legnagyobbakkal állunk kapcsolatban, akiknek a márkakereskedői vagyunk.
(Partnereink: Wienerberger, Bramac, Tondach, Schiedel, Velux, Ytong, Dörken, Villas, Nikecell, Austroterm, Isover, Terranova, Baumit, Heraklith, ACO, stb.)

Szolgáltatásaink: Az építőanyag forgalmazás mellett szaktanácsadással is segítjük az építkezni vágyókat, mint márkakereskedők.
Vásárlóink részére igény szerinti gépi rakodást illetve házhozszállítást és daruzást biztosítunk.

Üzemanyagtöltő állomásunk Mol franchise partnerként üzemel. 95, 98, keverék és diesel üzemanyagot, LPG autógázt és palackos PB gázt forgalmazunk, emellett a shopban édesség-, játék-, ajándékrészleg, üdítő és szeszesitalok, élelmiszer, vegyiáru illetve autóápolási és karbantartási cikkek széles választéka található meg. Szervízszigetünkön porszívó és keréknyomásmérő üzemel.

Cégünk ügyfélköre évről évre bővül. Ennek a bizalomnak köszönhetően próbálunk egyre magasabb minőségű szolgáltatásokat biztosítani vevőinknek úgy, hogy közben az árak mérsékelt szintjét is szem előtt tartjuk.

 
 
Kérjük frissítse a Flash pluginjét! You need to upgrade your Flash Player!
Cégtörténet
Akciók, Hírek
Termékek
Árlista
Referenciák
Árajánlat kérése

 
 
 
 
 
Nálunk bankkártyával is vásárolhat!
(c) R.NAGY-Tüzép KFT Kiskunfélegyháza XIII. kör. 3. Tel: 76/461-789
Szechenyi 2020